Uitnodiging Zelf Maken

Uitnodiging Zelf Maken Communie

Uitnodiging Zelf Maken- Of je probeert te houden aan een kleiner budget, of als je gewoon wilt een meer persoonlijke noot te injecteren in uw bruiloft voorbereidingen, het maken van je eigen bruiloft uitnodigingen kan een uitstekend idee. Er zijn zo veel opties voor het kopen van pre-en-klare bruiloft uitnodigingen, maar de mogelijkheden voor het maken van je eigen zijn vrijwel eindeloos!

Kleuren kiezen

Zoals altijd, je kleur keuzes voor de bruiloft uitnodigingen die u ontwerpen en maken je moet de kleuren die u hebt gekozen voor de bruiloft zelf weerspiegelen. Ik weet niet zeker hoe dit werkt? Gewoon kijken naar de kleuren van de bruidsmeisje jurken, sieraden en andere accessoires om uw kleuropties voor de uitnodigingen te bepalen.

Over het algemeen, ga je naar een van de belangrijkste kleur te kiezen voor uw bruiloft, en dit moet worden weerspiegeld in elementen zoals bruidsmeisje jurken, en decoraties. Accentkleuren voor sieraden en andere kleine elementen moeten worden overwogen.

Met deze kleuren gekozen, kunt u ze vervolgens toepassen op uw uitnodigingen. U kunt de belangrijkste bruiloft thema te gebruiken als het principe uitnodiging kleur, hetzij door toe te passen op de uitnodiging, het karton, de envelop liner, of kaart mouw. Dan gebruik je accent kleuren voor inkt en andere decoratieve toevoegingen.

Vormen en groottes

Hoe zit het met de vorm en grootte? De meeste pre-en-klare uitnodigingen zijn vierkant of rechthoekig, maar als u het maken van uw eigen uitnodigingen, kunt u elke vorm die u wilt. Je kunt vasthouden aan deze traditionele vormen als u wilt, maar echt, er is geen grens aan de mogelijkheden, afgezien van de praktische aspecten van deze posten. Als uw uitnodigingen gaan via de mail, het is meestal het beste om standaard vormen, maten en gewichten te kiezen, om uw verzendkosten tot een minimum beperken en ervoor te zorgen dat uw uitnodigingen aankomen op hun bestemming in goede staat.

Hoewel enveloppen van een normale vorm moet worden de verzoeken zelf kan elke vorm hebben, zolang ze passen in de envelop. Als je een zware, dikke envelop kiezen, of gebruik maken van een kaart steun in de envelop om de uitnodiging te beschermen, kunt u elke vorm helemaal te kiezen.

Het toevoegen van Decorations

Met de uitnodiging voltooid, waarom niet overwegen het toevoegen van een aantal extra decoratieve elementen? Deze kunnen worden gemaakt voor slechts centen per uitnodiging, en heel gemakkelijk in veel gevallen. Beschouw deze ideeën:

o Aankoop van een aantal goedkope lint en afgesneden lengtes die zijn ongeveer twee en een half tot drie keer de breedte van de afgewerkte uitnodiging. Bind een lengte rond elke uitnodiging, het maken van een mooie boog of een knoop met de uiteinden.
o Als u hebben ontworpen uitvouwbare uitnodigingen, kopen zegellak in een kleur die past bij uw uitnodiging en smelt de was om de uitnodiging af te dichten. Gebruik een hartvormige uitsparing om een indruk te krijgen in de was te stempelen.
o Kijk voor een aantal goedkope zijde of papieren bloemen, of op te slaan gedroogde bloemen en bladeren, om te gebruiken als decoratie en lijm een enkele bloem naar de top van elke uitnodiging.
o Koop of afdrukken patroonpapier in aanvulling op de kleuren en uitgesneden envelop liners om in te voegen in uw uitnodiging enveloppen.

Alternatieven voor de traditionele kaart en envelop Uitnodigingen

Als u graag een echt origineel ontwerp van de huwelijksuitnodiging, waarom niet de traditionele kaart-en-envelop formaat volledig af te schaffen. Uw uitnodigingen niet per se om een envelop met een uitnodiging binnen te betrekken!

Bestemmings huwelijken, strand huwelijken, en andere niet-traditionele evenementen zijn het perfecte excuus om een unieke en ongebruikelijke uitnodiging ontwerpen, het verstrekken van uw gasten met enig inzicht in de toon van uw bruiloft op hetzelfde moment als je wow ze met je creativiteit!

Wanneer het denken van uitnodigingen op deze manier vrijwel alles gaat. Van message-in-a-fles uitnodigingen voor een strand bruiloft, extra-speciale bruiloft uitnodiging dozen met niet alleen de uitnodiging, maar ook extra’s zoals confetti en rozenblaadjes, geurende kaneelstokjes, of handgeschept papier sieraden, je bent alleen beperkt door wat je maar kunt bedenken.

Waarom niet een foto toe te voegen aan uw uitnodiging, of een ingelijste foto van de uitnodiging zelf? Deze kunnen dienen als een geweldige kennismaking met verre familieleden en oude vrienden van de familie die misschien niet beide leden van het gelukkige paar hebben ontmoet. Foto’s zijn een hoogst persoonlijke optie om te overwegen. Deze kunnen nog meer worden gepersonaliseerd door het gebruik van foto’s die tonen u en uw verloofde een hobby u beiden genieten van het delen, wandelen op het strand, of gewoon genieten van elkaars gezelschap.

gratis kaart maken zelf uitprinten

Tags: #uitnodiging disco zelf maken #zelf uitnodiging maken eerste verjaardag #zelf uitnodiging maken en uitprinten gratis #zelf uitnodigingen maken eerste communie #zelf uitnodigingen maken en printen software

author
Author: 
  Uitnodiging Verjaardag
  Uitnodiging Verjaardag – Er zijn tal van mogelijkheden voor een beetje plezier op
  Uitnodiging 40 Jaar Getrouwd
  Uitnodiging 40 Jaar Getrouwd – Handige Tips voor uw partij van de huwelijksverjaardag
  Uitnodiging Diner
  Uitnodiging Diner – Je loopt in een Italiaans Restaurant – de hele ervaring
  Kerst Uitnodiging
  Kerst Uitnodiging – Een sfeer vol van lichten, sterren, groene bomen, jingle bells