Uitnodiging Vergadering

Uitnodiging Algemene Vergadering

Uitnodiging Vergadering – Heeft u uitgenodigd voor een heleboel vergaderingen? Lijkt het alsof je meer tijd door te brengen in vergaderzalen dan op uw bureau krijgen van werk of in het veld relaties gebouw klant? Is er een uitweg uit een aantal van deze bijeenkomsten te krijgen? Ja, u kunt uit een aantal vergaderingen te krijgen door alleen het bijwonen van de relevant zijn voor uw werk of afdeling. Het zal echter een beetje tijd upfront na te gaan welke vergaderingen die relevant zijn voor u aanwezig kunt zijn vereist. Als je eenmaal weet welke relevant zijn, alleen gaat u akkoord met deze bij te wonen, sturen vervangers, of te weigeren anderen. Op deze manier kunt kostbare tijd besparen door het niet in vergaderingen die niet direct relevant zijn voor wat je doet zijn.

Om te beginnen, de volgende keer dat u een vergadering uitnodiging te krijgen, te controleren of u een “tot” ontvanger of een “kopie”. vermeld als copy mensen zijn meestal opgenomen ter informatieve. Als u een gekopieerde ontvanger, controleert dan bent u niet verwacht bij te wonen met de persoon die de uitnodiging voor de vergadering verzonden. Als je verwacht bij te wonen, te controleren om te zien of iemand anders uit uw afdeling ook was uitgenodigd. Als er meer dan één persoon van hetzelfde departement wordt uitgenodigd, misschien slechts één nodig heeft om de vergadering bij te wonen en te rapporteren over de resultaten. Als je niet verwacht bij te wonen, kunt u vergeten over de uitnodiging. Als je niet verwacht bij te wonen of niet van plan bij te wonen, maar wil graag vergadering resultaten weten dan vragen om te worden gekopieerd minuten.

Als je verwacht bij te wonen, vragen hoe de vergadering om uw baan of afdeling relevant is. Als verklaring shows bijeenkomst niet relevant is, dan kun je hoffelijk dalen en de vraag uit toekomstige uitnodigingen worden verwijderd voor vergaderingen die verband houden met dit doel. Als vergadering relevant verschijnt, dan vragen meer vragen om te beslissen of u of iemand anders zou moeten wonen. Als u nodig hebt om te wonen vanwege de expertise die u kan bieden, dan bepalen of u alleen het gedeelte van de vergadering waarin uw presentatie, advies of advies nodig bij te wonen. Als u verwacht werd om alle of een deel van de vergadering bij te wonen, maar je moet de vergadering dalen als gevolg van schema of de relevantie, moet u uitleggen waarom u niet zal worden bijwonen van de vergadering aan de persoon die de uitnodiging of de organisator van de vergadering toegezonden. Als uw aanwezigheid is belangrijk voor een agenda onderwerp, kan de organisator kiezen om de vergadering te wijzigen of te herzien van de agenda dus u kunt er in een vergadering op een meer geschikte tijd.

Als u besluit om iemand van je afdeling moet de vergadering bij te wonen en jij was de enige die uitgenodigd, bepalen of u het best gekwalificeerd zijn om te wonen of als iemand anders is beter geschikt voor de vergadering doel. Als u de beste persoon om te wonen, dan bepalen wat je moet bewegen op uw schema of als u een ander tijdstip kan vragen voor de vergadering. Als u niet het lid van uw afdeling die het best aan het doel van de bijeenkomst, kijk dan om te zien of de persoon die het meest geschikt kunnen bijwonen. Als ze kunnen bijwonen, kennis van de organisator van de verandering in opkomst en de nieuwe contactgegevens. Als de beste persoon niet kunnen bijwonen op de gewenste vergadering tijd, kiezen tussen de twee van u, die zal contact opnemen met de organisator van de vergadering over het vervangen van uw naam als deelnemer en eventueel veranderen vergadering tijd om de afdeling vertegenwoordiging tegemoet te komen.

Het doen van een beetje onderzoek op de vergadering doel voorafgaand aan het bijwonen om te zien of het doel om uw baan of dienst relevant is, bespaart u tijd in vergaderingen omdat je alleen de vergaderingen bij te wonen waar uw aanwezigheid is de sleutel tot de beste vergadering resultaten. Met minder tijd aan vergaderingen waar je niet nodig zijn of verkort de tijd in vergaderingen waarin de aanwezigheid noodzakelijk is, zal je meer tijd aan je bureau krijgt projecten gedaan of zich in het veld te werken met klanten.

Shirley Fine Lee heeft veel training en ervaring in het leiden van effectief vergaderen en projecten, alsmede opleiding anderen binnen de corporate wereld in staat zijn om hetzelfde te doen. Haar boek, “R.A! R.A! Approach A Meeting Wizard’s”, is een broodnodige gids voor het plannen en leiden van vergaderingen, zodat ze zo productief, effectief en soepel verlopen als mogelijk te maken. Ontdek meer over haar, haar boeken, en leren opties geeft ze op haar website.

angenda voor ledenvergadering,hoe een uitnodiging vergadering aantrekelijk maken,uitnodigen om aanwezig te zijn op een vergadering voorbeelden,uitnodigen voor vergadering engels,uitnoding vergadering voorbeeld engels,voorbeeld uitnodiging mail vergadering

Tags: #format uitnodiging vergadering #formele uitnodiging vergadering #layout uitnodiging vergadering #uitnodiging algemene ledenvergadering #voorbeeld uitnodiging vergadering in het engels

author
Author: 
  Uitnodiging Verjaardag
  Uitnodiging Verjaardag – Er zijn tal van mogelijkheden voor een beetje plezier op
  Uitnodiging 40 Jaar Getrouwd
  Uitnodiging 40 Jaar Getrouwd – Handige Tips voor uw partij van de huwelijksverjaardag
  Uitnodiging Diner
  Uitnodiging Diner – Je loopt in een Italiaans Restaurant – de hele ervaring
  Kerst Uitnodiging
  Kerst Uitnodiging – Een sfeer vol van lichten, sterren, groene bomen, jingle bells