Uitnodiging Diner

Uitnodiging Diner Bruiloft

Uitnodiging Diner – Je loopt in een Italiaans Restaurant – de hele ervaring is gewoon geweldig – de geuren, de sfeer en hopelijk wanneer uw bestelling wordt afgeleverd – het eten. Het achtergrondgeluid is allemaal een onderdeel van de ervaring – is het vaak op een hogere frequentie dan de meeste restaurants, maar het is allemaal onderdeel van het plezier.

Waarom dit niet dezelfde ervaring terug naar uw eigen huis te nemen en zorgen voor een meer intieme en minder drukke Italiaanse etentje? Een diner waar mensen kunnen genieten van een meer ontspannen diner-ervaring in het comfort van uw eigen huis. Een avond waar u uw favoriete Italiaanse recepten kunt delen met mensen die belangrijk voor je zijn – of misschien zelfs proberen een aantal nieuwe recepten?

Italiaans eten nooit lijkt te zijn populariteit te verliezen. Er is vaak een gevoel van comfort en tevredenheid verbonden aan Italiaanse gerechten en de smaken zijn gewoon sensationeel. Dus, hoe doe je gastheer voor een grote Italiaanse etentje dan?

1. Planning – In uw planning, overwegen die u uitnodigen en controleer of het voedsel dat ze niet willen of niet kunnen tolereren en stel de datum en tijd goed van tevoren.

2. uitnodigingen – Wil je gewoon je vrienden uitnodigen door ze een e-mail of kunt u iets een beetje meer creatief met uw uitnodiging te doen? Je kon een briefje hechten aan iets heel Italiaans. Ik zag een suggestie van het verzenden van de uitnodiging bevestigd aan een klein pakje van Biscotti of je kunt de kleuren van de Italiaanse vlag op te nemen als de achtergrond (drie verticale kolommen – groen aan de linkerkant, wit in het midden en rood aan de linkerkant) op uw nodigen.

3. Sfeer – Wilt u rood-wit geblokte tafelkleden met chianti flessen zoals kandelaars met was druipen beneden de zijkanten – alleen maar om het te geven dat echt authentieke uitstraling? Of een effen witte, rode of groene tafel doek?

Probeer te houden van wat achtergrond Italiaanse muziek zoals sommige opera bijvoorbeeld te krijgen. Enkele van de beste zangers van Italië over het algemeen hebben Enrico Caruso, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Mina en Claudio Villa inbegrepen.

4. Food – sinds Italianen staan bekend om het nemen groot genoegen in hun eten, wijn en het gezelschap van hun vrienden diners kunnen gaan vaak op voor uren. Italianen zien maaltijden als een tijd door te brengen met familie en vrienden in plaats van onmiddellijk voedsel te krijgen.

Het aantal cursussen geserveerd kan variëren van drie tot zes gangen (de zogenaamde portate) of soms meer cursussen!

U zult ongetwijfeld een aantal prachtige geuren verplichte leerstof in het huis voor uw gasten arriveren – je kon ook langzaam te bakken wat knoflook brood in de oven zodat de geur wafting door het huis als uw gasten arriveren. Dit zal echt laat uw gasten weten dat ze aan het juiste adres!

Je zou kunnen beginnen met de antipasto wat letterlijk betekent “vóór de maaltijd”. Dit is ook de traditionele eerste reeks een formele Italiaanse maaltijd.

In plaats van hors verslindt aangeboden op trays dat de gasten genieten voordat ze zitten aan de eettafel, wordt voorgerecht geserveerd aan de tafel en betekent het begin van uw Italiaanse maaltijd samen. Een antipasto plaat wordt meestal geplaatst in het midden van de tafel. De antipasto gerecht zelfs niet krijgen genummerd als één van de cursussen .. het is gewoon een gegeven.

Diners worden gegeven kleine borden waarop zij hun keuzes te plaatsen. Traditionele keuzes kunnen onder meer vleeswaren (prosciuito, mortadella, gerookte ham en salami), gemarineerde groenten, olijven, peperoni (gemarineerde paprika’s – niet het vlees genoemd peperoni), samen met een assortiment van kazen (zoals provolone, bocconicini en mozzarella).

tekst uitnodiging zakelijk diner

Tags: #tekst uitnodiging diner huwelijk #uitnodiging 21 diner tekst #uitnodiging diner tekst zakelijk #uitnodiging diner voorbeeld #uitnodiging voor diner

author
Author: 
  Communie Uitnodiging
  Communie Uitnodiging – Eerste Heilige Communie seizoen zal binnenkort weer op ons zijn.
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis – Verjaardagsfeestjes zijn altijd een groot evenement voor kinderen. Vaak
  Uitnodiging Kinderfeest
  Uitnodiging Kinderfeest – Om het leven te maken voor jezelf en de ouders van
  Verjaardag Uitnodiging
  Verjaardag Uitnodiging – Verjaardagen zijn altijd heel bijzonder. Iedereen wil de opwinding en