Bruiloft Uitnodiging

Bruiloft Uitnodiging Afzeggen

Bruiloft Uitnodiging – Of u van plan bent een 50-jarig huwelijk partij, een 25, of een feest voor alle andere mijlpaal jaar, dan moet je beslissingen nemen over verjaardagsuitnodigingen te maken. Een van de meest populaire keuzes in de afgelopen jaren, heeft de foto verjaardagsuitnodiging geweest. Immers, wat een betere manier is er om het echtpaar te vertegenwoordigen dan met foto’s van hun leven samen? Hier zijn de top tien do’s en don’ts voor het selecteren van de perfecte foto verjaardag uitnodigingen voor jou.

1. DO geef jezelf genoeg tijd om te bladeren. De foto verjaardag uitnodigingen van uw dromen kunnen worden op de eerste pagina van Google wanneer u online zoeken. Maar ja, misschien moet je een beetje dieper graven, totdat u vinden op pagina vijf of zelfs tien van uw zoekmachine resultaten. Idealiter moet u uw uitnodigingen ongeveer zes weken mail voor uw jubileumfeest. Je moet toestaan dat een paar weken voor uw geselecteerde bedrijf om een bewijs, het afgewerkte uitnodigingen produceren en mail ze aan u voor. Dus, zou het een goed idee om te beginnen met het zoeken drie of zelfs vier maanden voor de partij, indien mogelijk.

2. DO overwegen foto verjaardag uitnodigingen die meerdere foto’s zijn voorzien. Natuurlijk zal iedereen op uw gastenlijst graag een oude trouwfoto zien. Voeg een actuele foto van een toen en nu aanpak. Veel bedrijven bieden ontwerpen die twee of meer foto’s te nemen. Je zou ook willen overwegen gebruik te maken van een in tussen familiefoto, wanneer de kinderen jong waren.

3. Doen met foto verjaardag uitnodigingen die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Tijden zijn veranderd. U bent niet langer gedwongen om saai, formele uitnodigingen te selecteren, zelfs als u van plan bent een chique feestje. Foto verjaardag uitnodigingen kunnen zo veel meer dan een kaart met een paar foto’s zijn. Ga met felle kleuren. Of voor een romantische look, kies een ontwerp dat gouden trouwringen, ineengestrengelde harten, een roos of een aandenken medaillon heeft. Een filmstrip ontwerp is modern en kan demonstreren meerdere foto’s. Of kijk naar een verjaardagsuitnodiging dat uw belangen (tennis, dieren, films, strand, etc.) of uw partij thema (Hawaiian luau, bijvoorbeeld) weerspiegelt.

4. Controleer de andere categorieën uitnodiging op de website van een bedrijf. Dit geldt vooral als u op zoek bent naar iets een beetje ongewoon. Misschien vindt u precies de juiste tropische of strandscène uitnodigingen op het huwelijk bewaart de datum pagina. De witte rozen of calla lelies zou er ook. Of als u denkt aan een retro thema voor uw feest, zou de perfecte uitnodiging verschijnen op de verjaardag uitnodiging pagina. Als u vindt wat u zoekt, e-mail het bedrijf om te zien of ze kunnen aanpassen voor uw verjaardag.

5. NIET bestellen bij een bedrijf dat u geen e-mail een gratis proof. U wilt controleren of alles correct is gespeld en de foto’s kijken de manier waarop je had gedacht dat ze zou binnen uw gekozen ontwerp. Controleer uw bewijs grondig voor eventuele fouten, en hebben vervolgens een vriend double-check het voor u.

6. NOOIT een oude trouwfoto te sturen naar een bedrijf via de mail. In plaats daarvan scant het zelf of iemand scannen voor je. Een oude trouwfoto is een onbetaalbaar erfstuk, dus maak je geen kans dat het verloren of beschadigd in de mail kon nemen.

7. Selecteer een bruiloft foto die in goede staat is, indien mogelijk. Als de beste foto die je hebt is in minder dan perfecte staat, na te gaan of de door u gekozen bedrijf doet kleine foto restauratie. Als de foto is verkleurd, verschoten of nodig kleine reparaties, kan het bedrijf omgaan met dit? Vraag of ze extra voor deze dienst, en zo ja, hoeveel.

8. NIET wilde gaan wanneer je een lettertype te selecteren. Natuurlijk, het is waar dat leuke fonts toe te voegen aan de stijl van uw uitnodigingen. En met zo veel keuzes beschikbaar van online bedrijven, is het gemakkelijk om in de ban van een buitensporige doopvont. Maar voordat u uw uitnodigingen bestelt met dat lettertype, zorg ervoor dat het gemakkelijk te lezen. Het is belangrijk dat uw gasten duidelijk de details van uw uit te nodigen kan ontcijferen.

9. niet veel geld uit te geven. Als je zin hebt gegraveerd uitnodigingen van een baksteen en mortel te slaan selecteert, kan het zeer prijzig zijn. Winkel rond voor de kwaliteit en de prijs online, en je zult waarschijnlijk besparen op de foto uitnodigingen. Plus, hoeft u niet om te gaan met grote uitnodigingen. Foto verjaardagsuitnodigingen te leggen een gewaagde indruk, zelfs als je een kleinere (en goedkoper) te selecteren.

10. DO kijken naar de coördinatie van je verjaardag gunsten met uw uitnodigingen. Veel bedrijven zullen bieden foto gunsten die overeenkomen of compliment de uitnodigingen die u bestelt. Het voegt een vleugje klasse door te gaan met het zelfde ontwerp. U kunt foto verjaardag gunsten die variëren van foto bladwijzers of magneten om de meer unieke gastronomische chocoladerepen verpakt met uw gekozen ontwerp of broekzak spiraal notebook gunsten te vinden.

Foto uitnodigingen van de huwelijksverjaardag te krijgen opgemerkt, kunnen nostalgische gevoelens bij de ontvanger roer, en de stemming voor herinneringen aan het jubileumfeest. Volg deze richtlijnen en u bent zeker om de juiste foto verjaardag uitnodigingen die een oprechte impact op al uw gasten te maken.

bruiloft uitnodigingen

author
Author: 
  Uitnodiging Met Foto
  Uitnodiging Met Foto – Of u van plan bent een 50-jarig huwelijk partij,
  Originele Uitnodiging
  Originele Uitnodiging – Etsy begon in 2005 als een handgemaakte markt. Het is
  Uitnodiging Feest
  Uitnodiging Feest – Of u van plan bent een 50-jarig huwelijk partij, een
  Communie Uitnodiging
  Communie Uitnodiging – Eerste Heilige Communie seizoen zal binnenkort weer op ons zijn.