Uitnodiging High Tea

Babyshower High Tea Uitnodiging

Uitnodiging High Tea – Er is niets meer typisch Engels dan een goede kop thee. In feite, samen met buldoggen, bowler hoeden en rode telefooncellen, thee drinken is gekomen om de essentie van de Britse ervaring symboliseren. Bij het reizen naar Londen kunt u om jezelf te verwennen in deze deftige ritueel, zijn hier een paar tips om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke thee drinken ervaring zal hebben.

Eerst een stukje geschiedenis over het Engels Tea trade:

Thee kwam naar Groot-Brittannië in de 16e eeuw, toen Nederlandse kooplieden voor het eerst dit Aziatische drank uit China geïmporteerd. De Chinezen had gedronken thee eeuwenlang (met een beperkte aanvoer van schoon water, koken met aromatische bladeren was een goede manier om een veilige en lekker drankje te verzekeren).

Door de 17de eeuw, thee drinken was in de mode in heel Europa en Britse ondernemers waren er snel bij om te profiteren van de trend. De beroemde Twinings bedrijf heeft een magazijn in Londen in 1706 en is nog steeds in het bedrijfsleven vandaag de dag.

Twinings: London oudste Tea winkel

Het onderscheidend clipper schepen zijn een product van de Britse thee handel. Gebouwd voor snelheid, zouden deze zeilschepen voorraad op Chinese thee en race naar huis de eerste met de nieuwe oogst te zijn.

De meest bekende clipper van allemaal, de Cutty Sark, is bewaard gebleven en kan bezocht worden in Greenwich net ten oosten van Londen.

Fortnum & Mason is een andere instelling die net een jaar geopend na Twinings, in 1707, te verkopen aan de hofhouding en de plaatselijke adel. Toen in Londen, een bezoek aan “Fortnums”, zoals ze bekend zijn, en zie de liveried winkelpersoneel.

In feite, een van Londen’s meest geliefde instellingen heeft ook wortels in de thee handel. In 1834, Henry Charles Harrod opende een thee groothandel in de East End. Vandaag Harrod’s in het Londense Knightsbridge is een van de beroemdste ter wereld warenhuizen.

‘S werelds smaak voor thee maakte veel mensen rijk en hielp Groot-Brittannië als een internationale commerciële krachtpatser. En, natuurlijk, waar er geld te verdienen valt er geld te belasten: Het Britse belasting op thee was in de jaren 1700 dat hielp de brandstof voor de Amerikaanse onafhankelijkheid beweging!

Engels thee tijden:

In Groot-Brittannië zijn er verschillende thee drinken gelegenheden in verband met verschillende momenten van de dag.

Bijvoorbeeld, elevenses is een ‘s ochtends thee te vergelijken met een koffiepauze. Low thee is een middag maaltijd die sandwiches en scones (de naam is afkomstig van de gewoonte van te genieten van de maaltijd in lage stoelen!) De beroemde Engels cream tea kan scones en clotted cream, jam en lemon curd voorzien kan omvatten. Royale Thee is een sociale gelegenheid, dat is inclusief champagne of sherry geserveerd voor de thee. Misschien wel de meest bekende thee drinken gelegenheid High Tea. Het begon als een avond maaltijd voor arbeiders en typisch kan onder meer vlees en aardappelen (eigenlijk meer een diner dan thee). Deze dagen, kunt u genieten van High Tea bij twee in de middag. Het is een vrij uitgebreide maaltijd met cake, koekjes en gebak.
Tea etiquette:

Meestal gevolgd tijdens de Victoriaanse dagen, het heeft nog steeds het belang ervan in sommige Etiquette en Engels Scholen en cirkels, hier zijn een paar luchtige tips.

Londense Ritz serveert een van de beste Londen Afternoon tea

Wanneer zitten om thee, plaats uw portemonnee op je schoot of achter u op de achterkant van je stoel. Open uw servet en plaats het in je schoot (moet je nodig hebt om de tafel te verlaten, plaats je servet op je stoel). Doe de suiker in uw kop eerst, dan een schijfje citroen als je wilt. Melk gaat in na de thee wordt gegoten. Citroen en melk worden nooit samen gebruikt en room wordt nooit toegevoegd aan de thee. Niet roeren in een cirkelvormige beweging – beweeg de thee heen en weer met je lepel. Laat uw lepel in je theekopje – laat het op de schotel achter de beker. Split scones horizontaal met je mes en voeg room en citroen wrongel je plaat. Verdeel de room en kwark op uw scone voor elke hap.

Het is een misvatting dat beleefde theedrinkers uitbreiden van hun kleine vingers bij het vasthouden van een kopje (ook al is het een goede gewoonte om voedsel met slechts drie vingers te behandelen).

Genieten van thee in Londen

zijn voor het eerst bewust dat geen enkele zichzelf respecterende tearoom theezakjes, altijd losse bladen zullen gebruiken.

Toen in Londen kunt u genieten van de traditie van de thee in het Ritz – het wereldberoemde hotel dat Green Park en Buckingham Palace kijkt in de verte. Het steeds populairder geworden in het Engels de samenleving in het begin van de 20e eeuw als een plek waar de dames kon een maaltijd te genieten zonder chaperonne. Deze dagen is de Ritz verwelkomt iedereen. De thee broodjes en gebak zijn wereldberoemd!

Geserveerd in de spectaculaire Palm Court, Ritz Traditionele Afternoon Tea biedt een keuze uit verschillende soorten thee, fijn gesneden sandwiches, versgebakken scones, jam en clotted cream en een scala aan delicate gebak, combineren om te maken voor een onvergetelijke middag. Hoewel er vijf zittingen elke dag, het boeken van ten minste twaalf weken van tevoren is absoluut noodzakelijk, vooral voor weekend boekingen. Er is een formele dresscode in de openbare ruimtes. Ritz London

De Engels Tea Room van Brown’s Hotel in Albemarle Street, Mayfair serveert een uitstekend Afternoon tea. Deze boete werd traditioneel hotel in 1837 opgericht door James Brown, butler aan Lord Byron en zijn vrouw, die Lady Byron’s dienstmeisje was. Hun hotel werd al snel een ontmoetingsplaats voor de plaatselijke adel en vandaag wordt bezocht door een brede klantenkring uitoefening van de traditie van het genieten van Engels afternoon tea.

Nieuwsgierig over thee?

Toen in Londen een bezoek aan de Bramah Museum van thee en koffie, 1 Maguire Street, Butler’s Wharf

London Hideaways is een entiteit van Charming Hideaways Ltd, en is geregistreerd en is gevestigd in Londen. Katia Provencher is de directeur van Charming Hideaways, en heeft meerdere jaren ervaring in de vakantiewoning en de toeristische sector, met inbegrip van zijn vakantiewoning eigenaar zelf en ook een langdurig ingezetene van Londen te zijn geweest.

author
Author: 
  Communie Uitnodiging
  Communie Uitnodiging – Eerste Heilige Communie seizoen zal binnenkort weer op ons zijn.
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis – Verjaardagsfeestjes zijn altijd een groot evenement voor kinderen. Vaak
  Uitnodiging Kinderfeest
  Uitnodiging Kinderfeest – Om het leven te maken voor jezelf en de ouders van
  Verjaardag Uitnodiging
  Verjaardag Uitnodiging – Verjaardagen zijn altijd heel bijzonder. Iedereen wil de opwinding en