Uitnodiging Abraham

Originele Uitnodiging Abraham

Uitnodiging Abraham – Ik ben net klaar met het kijken naar de 2012 film met in de hoofdrol Daniel Day Lewis als Abraham Lincoln, Sally Field als Mary Lincoln en Tommy Lee Jones als Thaddeus Stevens. De film draait om het leven van Lincoln in de periode na zijn herverkiezing in 1864 alvorens te worden beëdigd voor zijn tweede termijn als president van de Verenigde Staten. Dit spotten was waarschijnlijk de derde of vierde keer dat ik keek naar de film en op elk moment Hollywood krijgt een greep van de geschiedenis dat ze altijd de waarheid te buigen. Nu, ik begrijp de noodzaak om de aandacht van een publiek te vangen. Ik begrijp ook het werkelijke doel van de film is om geld te verdienen. Filmcritici zou kunnen zeggen dat de film was juist in de gebieden en verfraaid in de details om de film beter te maken voor entertainment doeleinden. Er zal altijd een mysterie rond Lincoln, maar één ding is zeker, tot op de dag, zou de mannen die in de zetel van het voorzitterschap zou zitten nooit de schoenen van Abraham Lincoln te vullen. Er zijn vele voorbeelden van de grootheid van Lincoln, maar The Gettysburg Address staat op zichzelf.

De burgeroorlog heeft sleepte drie slopende en bloedige jaren en burgers uit zowel het noorden als het zuiden moe van het bloedbad en waren enthousiast om het te beëindigen. Gettysburg begonnen met een reeks van overwinningen van de Unie, en Lee werd teruggedrongen ten zuiden van de Mason-Dixon lijn. overwinning van de Unie eindelijk leek een mogelijkheid. Lincoln had bevond zich een populaire president onder de gewone man. Het was een perfect scenario voor hem om te gebruiken om de 13e amendement aangenomen te krijgen. Hij had een lange weg afgelegd in 4 jaar. Het merendeel van de high society en de politiek nog steeds dreven de spot met zijn gedrag, en slungelige uiterlijk, dat wel.

Geschiedenis is een geweldige rechter van een leider. Een perfect voorbeeld is de inwijding ceremonie voor de Nationale Begraafplaats in Gettysburg. Het evenement coördinatoren ingehuurd Edward Everett, een zeer prominente en gerespecteerde spreker van de dag. De voorzitter was alleen uitgenodigd uit verplichting menig verslaggever schreef voor het evenement dat de president was een ongecoördineerde windbag en zou een verspilling van tijd om te luisteren. De commissie stuurde een uitnodiging aan president Lincoln te zeggen: “Het is de wens dat na de adviserende, u, als Chief Executive van de natie, formeel aangesteld deze gronden om hun heilige gebruik door een paar passende toelichting.” Zelfs de uitnodiging toonde een gevoel van minachting voor de president, “maar een paar passende toelichting.”

Gepland om te spreken eerst was Everett, en hij gaf een zeer welsprekende toespraak dat ongeveer twee uur duurde en resulteerde in een moment in de tijd dat er nauwelijks een persoon vandaag nog herinnert, laat staan dat hij zelfs sprak. Lincoln stil stond op uit zijn stoel en haalde een opgevouwen stuk papier uit zijn jasje en begon te lezen zijn toespraak dat hij net schreef op de trein naar de ceremonie. Hij sprak alleen voor ongeveer twee minuten. Zelfs niet lang genoeg voor de fotograaf zijn camera klaar te krijgen en om te schieten. De cameraman zelf verwacht dat de president om te blijven hangen in zijn toespraak dacht dat hij genoeg tijd om een foto te maken zou hebben. Zoals de geschiedenis zou hebben, is er slechts een wazige foto van Lincoln als hij weer naar beneden na zijn toespraak zat. Het publiek bleef hush zo concludeerde de voorzitter en ging weer zitten. Alleen een vertraagde en verspreid applaus. Een legende zegt dat Lincoln zich tot zijn lijfwacht en merkte op dat zijn toespraak, als een slechte ploeg, “zal niet schuren.” Hoewel er geen bewijs Lincoln zei dat het gemakkelijk zou kunnen worden gedacht op basis van onze kennis van de persoonlijkheid van Lincoln.

een voorbeeld van woordspin van abraham lincoln

Tags: #uitnodiging abraham sarah #uitnodiging abraham verjaardag #uitnodiging abraham zelf maken #uitnodiging maken abraham tekst #voorbeeld tekst uitnodiging abraham

author
Author: 
  Verjaardag Uitnodiging
  Verjaardag Uitnodiging – Verjaardagen zijn altijd heel bijzonder. Iedereen wil de opwinding en
  Uitnodiging Eerste Verjaardag
  uitnodiging eerste verjaardag – Het huwelijk dankt u kaarten zijn inderdaad een goede
  Doop Uitnodiging
  Doop Uitnodiging – Je gasten uitnodigt om het eerste spirituele gebeurtenis in het
  Uitnodiging Diner
  Uitnodiging Diner – Je loopt in een Italiaans Restaurant – de hele ervaring