Uitnodiging 40 Jaar

Uitnodiging 40 Jaar Getrouwd Maken

Uitnodiging 40 Jaar – Deze partij seizoen blijft de Gangster thema te zien in de buurt van de top van de populariteit grafieken. En met Valentijnsdag net om de hoek in combinatie met de niet aflatende populariteit van de gangsterfilm is het gemakkelijk te zien waarom dit thema blijft tot de verbeelding spreken.

Dus als je denkt aan het plannen van een gangster thema-partij, is het tijd om stof van de vioolkoffer, Dig Out Your flapper kralen of slobkousen en stuur een uitnodiging die niemand kunnen weerstaan zal zijn.

Leuke ideeën voor uw Uitnodigingen van de Partij van de Gangster

De uitnodiging van Speakeasy

De Speakeasy was een geheime locatie waar verbod kloppend booze partijen werden gehouden en was het huis van de Flapper. Bewaard geheim voor de hand liggende juridische redenen, zou een uitnodiging voor een Speakeasy worden naar verwachting in de code. Met behulp van de code is een fantastische manier om de voorbereiding van de uitnodigingen, maar het heeft behoefte aan een zorgvuldige planning. Eenvoudigste methode is en u de uitnodiging is om te bevatten, zouden we suggereren dat het op te nemen; de naam van de gast, de naam van de partij gever, datum, locatie en de begintijd. Dit is een minimale informatie die nodig is voor elke uitnodiging en vergeet niet op te nemen om op te merken als u wilt dat iedereen om te kleden.

Na verzamelde al van de informatie die u wilt naar de volgende stap omvatten is om het te coderen. Hoe u de code en hoe ingewikkeld je maakt het zal afhangen, de bouw van een groot deel van de leeftijd van de gasten. In alle leeftijdsgroepen visuele aanwijzingen altijd werken en puzzel boeken zullen u met veel voorbeelden te volgen. De code moet vrij gemakkelijk te ontcijferen en je moet altijd het juiste antwoord op de rug van de uitnodiging.

Speakeasy of ‘The Warehouse’ Invitation Locatie

Dit is gebaseerd op de oude schatkaart uitnodiging waar u een gestileerde kaart van de omgeving van de feestlocatie te trekken. Gebruik veel Gangster symbolen en benoemen – zoals magazijnen, Italiaanse restaurants, discotheken en hebben een grote gebogen pijl wijst naar de positie op de kaart waar het feest wordt gehouden. Als optie kun je onder andere de partij gegevens in de kaart in gangster bespreking zoals; ‘Heb je had dit komt voor een lange tijd’, ‘nu je gaat om het te krijgen’ etc.

Zoals bij alle aanwijzing op basis van uitnodigingen, wees voorzichtig om te zorgen dat u voldoende echte informatie en de oplossing om de kaart moet worden opgenomen op de rug te nemen.

The Invitation Hostage

Deze neemt een aanzienlijke tijd voor te bereiden, hoewel de komst van de computer echt de hulp van de partij hosts is gekomen. Snijd de afzonderlijke letters uit kranten en dan gebruik maken van verschillende maten gemengd en vast aan het papier om de uitnodiging te maken. Dit is de oude school methode, maar de beste resultaten oplevert. De moderne manier zou zijn om een lettertype (Google ‘gratis fonts’) te downloaden en maak vervolgens uw uitnodiging electronisch. Dit heeft het voordeel dat ze veel sneller en schoner dan uiteindelijk de oude schoolmethode.

Voor beide methoden, kan je beginnen met het feit dat de partij wordt gegijzeld en dat te bevrijden, gasten zijn verplicht om bij te wonen en zijn ook verplicht om een losgeld van een fles bootleg hooch betalen.

Dit zijn beproefde Gangster themed uitnodiging van de ideeën en hier zijn enkele extra tips om ze nog succesvoller te maken. Al deze uitnodigingen worden gebaseerd op de openbaarmaking van een geheime feestlocatie zodat ze in overeenstemming met deze moet worden behandeld en moet er een beetje minnetjes en proppen. Ze zien er geweldig uit op stukjes papier in plaats van op vierkant gesneden verse voorraad. Een goede tip voor de veroudering nieuwe papier is om het vlek in een zwakke oplossing van thee en vervolgens verlaten van een paar (niet al te veel) koffie korrels op donkere plekken toe te voegen – deze zal verspreiden met de vochtigheid in de krant. Wanneer het droog is, kreukelzones en scheuren zoals vereist.

Als het een uitnodiging voor een St. Valentijnsdag bloedbad dan kun je een paar druppels vals bloed vloeistof toe te voegen aan het papier als het droogt om de ultieme Gangster effect te bereiken of voor een zeer eenvoudig idee kon je de template van een machinegeweer van zwart knipsel kaart en gebruik een zilveren gel pen om de uitnodiging te maken.

We brachten de tijd om grote die uitnodigingen te maken, doe het niet bederven door ze uit te geven in duidelijke enveloppen. Gebruik je fantasie om standaard enveloppen te versieren; Het thema van deze decoratie zal afhangen van het algemene thema van uw partij. Als u gebruik maakt van de St Valentines Day Massacre, kon u van toepassing zijn ‘crime scene – niet over te steken’ tape op de envelop of als alternatief voor een speakeasy thema dat u kon de envelop geur met een aantal whisky of cognac en misschien voeg een veer of geringe lengte van flapper kralen.

verjaardaguitnodiging 40 jaar

Tags: #originele uitnodiging 40 jaar #tekst uitnodiging 40 jaar in dienst #uitnodiging fuif 40 jaar #uitnodiging jubileum 40 jaar in dienst #uitnodiging maken 40 jaar verjaardag

author
Author: 
  Communie Uitnodiging
  Communie Uitnodiging – Eerste Heilige Communie seizoen zal binnenkort weer op ons zijn.
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis
  Uitnodiging Kinderfeestje Gratis – Verjaardagsfeestjes zijn altijd een groot evenement voor kinderen. Vaak
  Uitnodiging Kinderfeest
  Uitnodiging Kinderfeest – Om het leven te maken voor jezelf en de ouders van
  Verjaardag Uitnodiging
  Verjaardag Uitnodiging – Verjaardagen zijn altijd heel bijzonder. Iedereen wil de opwinding en